Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Spavaćica za trudnice roza cute

22,10  (167,00 kn)

Spavaćica za trudnice i dojenje napravljena od izuzetno kvalitetnog pamuka, te ravnog kroja tako da se može nositi gotovo cijelu trudnoći i nakon poroda. Ima dvoredno kopčanje na gumbe koji su predviđeni za dojenje. Jako je praktična za bolnicu nakon poroda, ili za čuvanje trudnoće.

Veličina

Clear

Opis

Spavaćica za trudnice roza cute.

Spavaćica za trudnice roza cute koju morate imati! Svi znamo kako je u trudnoći veoma bitno da je odjeća izuzetno udobna i da ne pritišće. Svi vole da im je udobno kad spavaju, da ih ništa ne steže i da mogu nesmetano spavati i sanjati. Kada ste trudnica to je posebno važno.

Osim što je za Vas kao trudnicu san veoma bitan kako biste odmorne mogle krenuti u novi dan, kvalitetan san i odmor od velike je važnosti i za razvoj Vaše bebe. Upravo iz svih tih razloga, veoma je bitno da odaberete spavaćicu koja će Vam biti udobna i omogućiti Vam ugodnih osam sati sna. Ova predivna spavaćica za trudnice i dojenje u mint boji idealna je. S obzirom na to da ima kratke rukave i dužine je do koljena. Spavaćica ima uzorak plavo bijelih prugica, sa uzorkom brodića.

Trudnička spavaćica također na gornjem dijelu ima male gumbe. Time postaje funkcionalna i kada Vaša beba već bude s Vama! Gumbići dojilji omogućuju da brzo i lako tijekom noći, kada beba bude gladna podoji svoje dijete, bez da se u potpunosti mora skinuti.

Zahvaljujući tome, trudnička spavaćica je izuzetno praktična. Bit će Vam od velike koristi i nakon poroda. Vjerujemo, kako bi svaka žena željela da u svojoj najdražoj spavaćici iz razdoblja trudnoće, može spavati i kad se već beba rodi. S ovom spavaćicom to možete upravo zahvaljujući spomenutim gumbićima.

Stoga, ako tražite ugodnu spavaćicu za trudnice i dojenje u kojoj ćete nesmetano moći spavati ljeti, predlažemo Vam da odaberete ovu  u mint boji.

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

Spavacica-za-trudnice-roza-mama-nova

Spavaćica za trudnice roza cute

Izbornik