Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Spavaćica za trudnice panda cif

22,99  (173,00 kn)

Spavaćica za trudnice panda cif.

Spavaćica za trudnice i dojenje napravljena od izuzetno kvalitetnog pamuka, te ravnog kroja tako da se može nositi gotovo u cijeloj trudnoći i nakon poroda. Ima dvoredno kopčanje na patent zatvarače-cif koji su predviđeni za dojenje.

Jako je praktična za bolnicu nakon poroda, ili za čuvanje trudnoće.

Veličina

Clear

Opis

Spavaćica za trudnice panda cif

je preslatka spavaćica za trudnice te je idealna za dojilje koju morate imati! Svi znamo kako je u trudnoći veoma bitno da je odjeća izuzetno udobna i da ne pritišće.

Svi vole da im je udobno kad spavaju, da ih ništa ne steže i da mogu nesmetano spavati i sanjati. San je veoma bitan za Vas kao trudnicu. Kako biste odmorne mogle krenuti u novi dan, kvalitetan san i odmor od velike je važnosti i za razvoj Vaše bebe.

Upravo iz svih tih razloga, veoma je bitno da odaberete spavaćicu koja će Vam biti udobna i omogućiti Vam ugodnih osam sati sna. Ova predivna spavaćica za trudnice idealna je s obzirom na to da ima kratke rukave i dužine je do koljena.  Također se može kombinirati sa ogrtačem. Spavaćica za trudnice je roza boje s preslatkom malom pandom sa šalicom.

Spavaćica za trudnice panda cif, također na gornjem dijelu ima cif, čime postaje funkcionalna i kada Vaša beba već bude s Vama! Patent dojilji omogućuju da brzo i lako tijekom noći. Kada beba bude gladna podoji svoje dijete, bez da se u potpunosti mora skinuti. Zahvaljujući tome, trudnička spavaćica je izuzetno praktična i bit će Vam od velike koristi i nakon poroda.

Vjerujemo, kako bi svaka žena željela da u svojoj najdražoj spavaćici iz razdoblja trudnoće, može spavati i kad se već beba rodi. S ovom plavom spavaćicom to možete upravo zahvaljujući spomenutim gumbićima. Stoga, ako tražite ugodnu spavaćicu za trudnice i dojenje u kojoj ćete nesmetano moći spavati ljeti, predlažemo Vam da odaberete ovu!

Dodatne informacije

Veličina

,

mama-nova-odjeca-za-trudnice-spavacice-za-trudnice-i-dojilje-spavacica-za-trudnice-panda-cif

Spavaćica za trudnice panda cif

Izbornik