Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Spavaćica za trudnice kratki rukav 01

24,99  (188,00 kn)

Spavaćica za trudnice kratki rukav 01

Ova predivna spavaćica za trudnice sa uzorkom idealna je s obzirom na to da ima duge rukave i dužine je do koljena.  Spavaćica također na gornjem dijelu ima kopćice Time postaje funkcionalna i kada Vaša beba već bude s Vama! Kopćice dojilji omogućuju da brzo i lako tijekom noći, kada beba bude gladna podoji svoje dijete, bez da se u potpunosti mora skinuti. Zahvaljujući tome, trudnička spavaćica je izuzetno praktična i bit će Vam od velike koristi i nakon poroda.

Veličina

Clear

Opis

Spavaćica za trudnice kratki rukav 01

Ovo je preslatka spavaćica za trudnice idealna je i za dojilje koju morate imati! Svi znamo kako je u trudnoći veoma bitno da je odjeća izuzetno udobna i da ne pritišće. Svi vole da im je udobno kad spavaju, da ih ništa ne steže i da mogu nesmetano spavati i sanjati.

Kada ste trudnica to je posebno važno. Za Vas kao trudnicu san je veoma bitan kako biste odmorne mogle krenuti u novi dan. Kvalitetan san i odmor od velike je važnosti i za razvoj Vaše bebe. Upravo iz svih tih razloga, veoma je bitno da odaberete spavaćicu koja će Vam biti udobna i omogućiti Vam ugodnih osam sati sna.

Ova predivna spavaćica za trudnice kratki ruka 01 idealna je s obzirom na to da ima duge rukave i dužine je do koljena.  Spavaćica također na gornjem dijelu ima kopćice Time postaje funkcionalna i kada Vaša beba već bude s Vama! Kopćice dojilji omogućuju da brzo i lako tijekom noći, kada beba bude gladna podoji svoje dijete. Bez da se u potpunosti mora skinuti. Zahvaljujući tome, trudnička spavaćica je izuzetno praktična i bit će Vam od velike koristi i nakon poroda.

Vjerujemo, kako bi svaka žena željela da u svojoj najdražoj spavaćici iz razdoblja trudnoće, može spavati i kad se već beba rodi. S ovom spavaćicom to možete upravo zahvaljujući cifu. Stoga, ako tražite ugodnu spavaćicu za trudnice i dojenje u kojoj ćete nesmetano moći spavati ljeti, predlažemo Vam da odaberete ovu!

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

mama-nova-odjeca-za-trudnice-sve-za-trudnice-mama-nova-tunike-za-trudnice-spavaćice-za-trudnice-spavacica-za-trudnice-kratki-rukav-01

Spavaćica za trudnice kratki rukav 01

Izbornik