Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Spavaćica za trudnice i dojenje sa vrpcom

21,10  (159,00 kn)

Spavaćica za trudnice i dojenje sa vrpcom napravljena od izuzetno kvalitetnog pamuka, te ravnog kroja tako da se može nositi gotovo u cijeloj trudnoći i nakon poroda. Ima dvoredno kopčanje na gumbe koji su predviđeni za dojenje.

Jako je praktična za bolnicu nakon poroda, ili za čuvanje trudnoće.

Veličina

Clear

Opis

Spavaćica za trudnice i dojenje sa vrpcom je preslatka spavaćica za trudnice te je idealna za dojilje koju morate imati! Svi znamo kako je u trudnoći veoma bitno da je odjeća izuzetno udobna i da ne pritišće.

Svi vole da im je udobno kad spavaju, da ih ništa ne steže i da mogu nesmetano spavati i sanjati. San je veoma bitan za Vas kao trudnicu. Kako biste odmorne mogle krenuti u novi dan, kvalitetan san i odmor od velike je važnosti i za razvoj Vaše bebe.

Upravo iz svih tih razloga, veoma je bitno da odaberete spavaćicu koja će Vam biti udobna i omogućiti Vam ugodnih osam sati sna. Ova predivna spavaćica za trudnice idealna je s obzirom na to da ima kratke rukave i dužine je do koljena.  Također se može kombinirati sa ogrtačem. Spavaćica za trudnice je sa vrpcom s uzorkom plavih zvjezdica.

Spavaćica za trudnice i dojenje sa vrpcom također na gornjem dijelu ima male gumbe, čime postaje funkcionalna i kada Vaša beba već bude s Vama! Gumbići dojilji omogućuju da brzo i lako tijekom noći. Kada beba bude gladna podoji svoje dijete, bez da se u potpunosti mora skinuti. Zahvaljujući tome, trudnička spavaćica je izuzetno praktična i bit će Vam od velike koristi i nakon poroda.

Vjerujemo, kako bi svaka žena željela da u svojoj najdražoj spavaćici iz razdoblja trudnoće, može spavati i kad se već beba rodi. S ovom tamno plavom spavaćicom to možete upravo zahvaljujući spomenutim gumbićima. Stoga, ako tražite ugodnu spavaćicu za trudnice i dojenje u kojoj ćete nesmetano moći spavati ljeti, predlažemo Vam da odaberete ovu!

Veličina:

S – XXL.

Sastav materijala:

100% pamuk

Dodatne informacije

Veličina

, ,

mama-nova-odjeca-za-trudnice (46)

Spavaćica za trudnice i dojenje sa vrpcom

Izbornik