Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Spavaćica za trudnice i dojenje plava kolica

21,10  (159,00 kn)

Spavaćica za trudnice i dojenje napravljena od izuzetno kvalitetnog pamuka, te ravnog kroja tako da se može nositi gotovo cijelu trudnoći i nakon poroda. Ima dvoredno kopčanje na gumbe koji su predviđeni za dojenje. Jako je praktična za bolnicu nakon poroda, ili za čuvanje trudnoće.

Veličina

Clear

Opis

Spavaćica za trudnice i dojenje plava kolica

Ovo je preslatka spavaćica idealna za trudnice i dojilje koju morate imati! Svi znamo kako je u trudnoći veoma bitno da je odjeća izuzetno udobna i da ne pritišće. Svi vole da im je udobno kad spavaju, da ih ništa ne steže i da mogu nesmetano spavati i sanjati. Kada ste trudnica to je posebno važno.

Osim što je za Vas kao trudnicu san veoma bitan kako biste odmorne mogle krenuti u novi dan, kvalitetan san i odmor od velike je važnosti i za razvoj Vaše bebe. Upravo iz svih tih razloga, veoma je bitno da odaberete spavaćicu koja će Vam biti udobna i omogućiti Vam ugodnih osam sati sna.

Ova predivna spavaćica za trudnice idealna je s obzirom na to da ima kratke rukave i dužine je do koljena. Spavaćica je mint boje s preslatkim uzorkom.

Spavaćica također na gornjem dijelu ima cuf, čime postaje funkcionalna i kada Vaša beba već bude s Vama! Gumbići dojilji omogućuju da brzo i lako tijekom noći, kada beba bude gladna podoji svoje dijete, bez da se u potpunosti mora skinuti. Zahvaljujući tome, trudnička spavaćica je izuzetno praktična i bit će Vam od velike koristi i nakon poroda. Vjerujemo, kako bi svaka žena željela da u svojoj najdražoj spavaćici iz razdoblja trudnoće, može spavati i kad se već beba rodi. S ovom spavaćicom to možete upravo zahvaljujući spomenutim gumbićima. Stoga, ako tražite ugodnu spavaćicu za trudnice i dojenje u kojoj ćete nesmetano moći spavati ljeti, predlažemo Vam da odaberete ovu!

Spavaćica za trudnice i dojenje plava kolica izrađena je od najfinijeg pamuka.

Veličina:

S – XXL.

Sastav materijala:

100% pamuk

Dodatne informacije

Veličina

, , , ,

odjeca-za-trudnice-mama-nova-haljine-za-trudnice-mama-nova-spavaćica-za-trudnice-i-dojenje-plava-kolica

Spavaćica za trudnice i dojenje plava kolica

Izbornik