Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Spavaćica za trudnice i dojenje plava cif.

22,10  (167,00 kn)

Spavaćica na pruge cif  za trudnice i dojenje.  Napravljena je od izuzetno kvalitetnog pamuka, te ravnog kroja tako da se može nositi gotovo cijelu trudnoći i nakon poroda. Ima dvoredno kopčanje na patent zatvarač koji su predviđeni za dojenje. Jako je praktična za bolnicu nakon poroda, ili za čuvanje trudnoće.

Veličina

Clear

Opis

Spavaćica za trudnice i dojenje plava cif.

Spavaćica za trudnice i dojenje plava cif . Ovo je preslatka spavaćica za trudnice idealna i za dojilje koju morate imati! Svi znamo kako je u trudnoći veoma bitno da je odjeća izuzetno udobna i da ne pritišće. Svi vole da im je udobno kad spavaju, da ih ništa ne steže i da mogu nesmetano spavati i sanjati. Kada ste trudnica to je posebno važno.

Osim što je za Vas kao trudnicu san veoma bitan kako biste odmorne mogle krenuti u novi dan, kvalitetan san i odmor od velike je važnosti i za razvoj Vaše bebe. Upravo iz svih tih razloga, veoma je bitno da odaberete spavaćicu koja će Vam biti udobna i omogućiti Vam ugodnih osam sati sna.

Ova predivna spavaćica na pruge cif, za trudnice, idealna je s obzirom na to da ima kratke rukave jer je u bolnicama jako toplo zbog potreba za bebe. Spavaćica je sive boje sa sivim uzorkom pruga. Također na gornjem dijelu ima cif, čime postaje funkcionalna i kada Vaša beba već bude s Vama! Patent zatvarači omogućuju brzo i lako dojenje tijekom noći, kada beba bude gladna bez da se u potpunosti morate skinuti.

Zahvaljujući tome, spavaćica za trudnice i dojenje je izuzetno praktična i bit će Vam od velike koristi i nakon poroda. Vjerujemo, kako bi svaka žena željela da u svojoj najdražoj spavaćici iz razdoblja trudnoće, može spavati i kad se već beba rodi. S ovom spavaćicom to možete upravo zahvaljujući spomenutim zatvaračima. Stoga, ako tražite ugodnu spavaćicu za trudnice i dojenje u kojoj ćete nesmetano moći spavati  predlažemo Vam da odaberete ovu!

 

Dodatne informacije

Veličina

odjeca-za-trudnice-mama-nova-spavacice-za-trudnice-mama-nova

Spavaćica za trudnice i dojenje plava cif.

Izbornik