Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Spavaćica za trudnice i dojenje cvjetna

22,10  (167,00 kn)

Spavaćica za trudnice i dojenje napravljena od izuzetno kvalitetnog pamuka, te ravnog kroja tako da se može nositi gotovo u cijeloj trudnoći i nakon poroda. Ima dvoredno kopčanje na gumbe koji su predviđeni za dojenje.

Jako je praktična za bolnicu nakon poroda, ili za čuvanje trudnoće.

 

DIMENZIJE:

S – dužina: 98cm; obujam ≈ 100cm

M – dužina: 98cm; obujam ≈ 106cm

L – dužina: 98cm; obujam ≈ 108cm

XL – dužina: 101cm; obujam ≈ 114cm

XXL – dužina: 101cm; obujam ≈ 118cm

Veličina

Clear

Opis

Spavaćica za trudnice i dojenje cvjetna je preslatka spavaćica za trudnice te je idealna za dojilje koju morate imati! Svi znamo kako je u trudnoći veoma bitno da je odjeća izuzetno udobna i da ne pritišće.

Svi vole da im je udobno kad spavaju, da ih ništa ne steže i da mogu nesmetano spavati i sanjati. San je veoma bitan za Vas kao trudnicu. Kako biste odmorne mogle krenuti u novi dan, kvalitetan san i odmor od velike je važnosti i za razvoj Vaše bebe.

Upravo iz svih tih razloga, veoma je bitno da odaberete spavaćicu koja će Vam biti udobna i omogućiti Vam ugodnih osam sati sna. Ova predivna spavaćica za trudnice idealna je s obzirom na to da ima kratke rukave i dužine je do koljena. Također se može kombinirati sa ogrtačem. Spavaćica za trudnice je sive boje s uzorkom šarenih cvjetića.

Spavaćica za trudnice i dojenje cvjetna također na gornjem dijelu ima male gumbe, čime postaje funkcionalna i kada Vaša beba već bude s Vama! Gumbići dojilji omogućuju da brzo i lako tijekom noći. Kada beba bude gladna podoji svoje dijete, bez da se u potpunosti mora skinuti. Zahvaljujući tome, trudnička spavaćica je izuzetno praktična i bit će Vam od velike koristi i nakon poroda.

Vjerujemo, kako bi svaka žena željela da u svojoj najdražoj spavaćici iz razdoblja trudnoće, može spavati i kad se već beba rodi. S ovom sivom spavaćicom to možete upravo zahvaljujući spomenutim gumbićima. Stoga, ako tražite ugodnu spavaćicu za trudnice i dojenje u kojoj ćete nesmetano moći spavati ljeti, predlažemo Vam da odaberete ovu!

S – XXL.

Sastav materijala:

100% pamuk

Dodatne informacije

Veličina

, , , ,

odjeca-za-trudnice-mama-nova-spavacice-za-trudnice-mama-nova

Spavaćica za trudnice i dojenje cvjetna

Izbornik