Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Spavaćica za trudnice A1

22,10  (167,00 kn)

Spavaćica za trudnice A1. Spavaćica  su za trudnice i dojilje. Spavaćica za trudnice i dojenje napravljena od izuzetno kvalitetnog pamuka, te ravnog kroja tako da se može nositi gotovo cijelu trudnoći i nakon poroda. Ima dvoredno kopčanje na patent zatvarač koji su predviđeni za dojenje. Jako je praktična za bolnicu nakon poroda, ili za čuvanje trudnoće.

Veličina

Clear

Opis

Spavaćica za trudnice A1.

Ovo je preslatka spavaćica za dojenje zvjezdice  idealna  je za dojenje koju morate imati! Svi znamo kako je u trudnoći veoma bitno da je odjeća izuzetno udobna i da ne pritišće. Svi vole da im je udobno kad spavaju, da ih ništa ne steže i da mogu nesmetano spavati i sanjati. Kada ste trudnica to je posebno važno.

Osim što je za Vas kao trudnicu san veoma bitan kako biste odmorne mogle krenuti u novi dan, kvalitetan san i odmor od velike je važnosti i za razvoj Vaše bebe. Upravo iz svih tih razloga, veoma je bitno da odaberete spavaćicu koja će Vam biti udobna i omogućiti Vam lagodan san.

Ova predivna spavaćica za trudnice i dojenje  idealna je s obzirom na to da ima kratke rukave i dužine je do koljena. Spavaćica je bijela sa sivim prugicama na kojima su sitne zvijezdice .

Spavaćica također na gornjem dijelu ima gumbiće, čime postaje funkcionalna i kada Vaša beba već bude s Vama!  Omogućuju brzo i lako dojenje tijekom noći. Kada beba bude gladna podojite svoje dijete, bez da se u potpunosti morate skinuti.

Zahvaljujući tome, trudnička spavaćica za trudnice A1 je izuzetno praktična i bit će Vam od velike koristi i nakon poroda. Vjerujemo, kako bi svaka žena željela da u svojoj najdražoj spavaćici iz razdoblja trudnoće, može spavati i kad se već beba rodi. S ovom spavaćicom to možete upravo zahvaljujući spomenutim gumbićima. Stoga, ako tražite ugodnu spavaćicu za trudnice i dojenje u kojoj ćete nesmetano moći spavati, predlažemo Vam da odaberete ovu!

 

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

odjeca-za-trudnice-mama-nova-spavacice-za-trudnice-mama-nova-za-trudnice-spavaćica-za-trudnice-a1

Spavaćica za trudnice A1

Izbornik