Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Spavaćica za trudnice A1 cif

22,99  (173,00 kn)

Spavaćica za trudnice A1 cif

Ova predivna spavaćica za trudnice idealna je s obzirom na to da ima kratke rukave i dužine je do koljena. Također se može kombinirati sa ogrtačemSpavaćica je sive boje s uzorkom kockica i natpisom “love”.

Veličina

Clear

Opis

Spavaćica za trudnice A1 cif

Spavaćica za trudnice i dojilje cif je preslatka spavaćica za trudnice. Idealna za dojilje koju morate imati! Svi znamo kako je u trudnoći veoma bitno da je odjeća izuzetno udobna i da ne pritišće.

Svi vole da im je udobno kad spavaju, da ih ništa ne steže i da mogu nesmetano spavati i sanjati. San je veoma bitan za Vas kao trudnicu. Kako biste odmorne mogle krenuti u novi dan, kvalitetan san i odmor od velike je važnosti i za razvoj Vaše bebe.

Upravo iz svih tih razloga, veoma je bitno da odaberete spavaćicu koja će Vam biti udobna i omogućiti Vam ugodnih osam sati sna. Upravo to nudi Mama Nova. Ova predivna spavaćica za trudnice idealna je s obzirom na to da ima kratke rukave i dužine je do koljena. Također se može kombinirati sa ogrtačemSpavaćica je sive boje s uzorkom kockica i natpisom “love”.

Spavaćica za trudnice cif također na gornjem dijelu ima cif, čime postaje funkcionalna i kada Vaša beba već bude s Vama! Cif dojilji omogućuju da brzo i lako dojenje tijekom noći,  bez da se u potpunosti mora skinuti. Zahvaljujući tome, trudnička spavaćica je izuzetno praktična i bit će Vam od velike koristi i nakon poroda.

Vjerujemo, kako bi svaka žena željela da u svojoj najdražoj spavaćici iz razdoblja trudnoće, može spavati i kad se već beba rodi. Spavaćica za trudnice A1 cif to možete upravo zahvaljujući spomenutim zatvaračem. Stoga, ako tražite ugodnu spavaćicu za trudnice i dojenje u kojoj ćete nesmetano moći spavati ljeti, predlažemo Vam da odaberete ovu!

Dodatne informacije

Veličina

mama-nova-spavacice-za-trudnice-odjeca-za-trudnice-spavacica-za-trudnice-a1-cif-mama-nova-spavacice-za-trudnice-odjeca-za-trudnice-12.jpg

Spavaćica za trudnice A1 cif

Izbornik