Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Spavaćica za trudnice 011 plava

22,99  (173,00 kn)

Spavaćica za trudnice 011 plava. Spavaćica za trudnice cif je preslatka spavaćica za trudnice te je idealna za dojilje koju morate imati! Svi znamo kako je u trudnoći veoma bitno da je odjeća izuzetno udobna i da ne pritišće. Spavaćica je svjetlo plave boje i slatkom sličicom slonića.

Veličina

Clear

Opis

Spavaćica za trudnice 011 plava.

Spavaćica za trudnice cif je preslatka spavaćica za trudnice te je idealna za dojilje koju morate imati! Svi znamo kako je u trudnoći veoma bitno da je odjeća izuzetno udobna i da ne pritišće.

Svi vole da im je udobno kad spavaju, da ih ništa ne steže i da mogu nesmetano spavati i sanjati. San je veoma bitan za Vas kao trudnicu. Kako biste odmorne mogle krenuti u novi dan, kvalitetan san i odmor od velike je važnosti i za razvoj Vaše bebe.

Upravo iz svih tih razloga, veoma je bitno da odaberete spavaćicu koja će Vam biti udobna i omogućiti Vam ugodnih osam sati sna. Upravo to nudi Mama Nova. Ova predivna spavaćica za trudnice idealna je s obzirom na to da ima kratke rukave i dužine je do koljena. Također se može kombinirati sa ogrtačem. Spavaćica je plave boje s uzorkom slonića.

Spavaćica za trudnice cif također na gornjem dijelu ima cif, čime postaje funkcionalna i kada Vaša beba već bude s Vama!Cif dojilji omogućuju da brzo i lako dojenje tijekom noći,  bez da se u potpunosti mora skinuti. Zahvaljujući tome, trudnička spavaćica je izuzetno praktična i bit će Vam od velike koristi i nakon poroda.

Vjerujemo, kako bi svaka žena željela da u svojoj najdražoj spavaćici iz razdoblja trudnoće, može spavati i kad se već beba rodi. S ovom bijelom spavaćicom to možete upravo zahvaljujući spomenutim zatvaračem. Stoga, ako tražite ugodnu spavaćicu za trudnice i dojenje u kojoj ćete nesmetano moći spavati predlažemo Vam da odaberete ovu!

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

odjeca-za-trudnice-mama-nova-haljine-za-trudnice-mama-nova-spavacica-za-trudnice-011-plava

Spavaćica za trudnice 011 plava

Izbornik