Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Spavaćica za dojenje maus

22,99  (173,00 kn)

Spavaćica za dojenje maus. Spavaćica za trudnice i dojenje napravljena od izuzetno kvalitetnog pamuka, te ravnog kroja tako da se može nositi gotovo cijelu trudnoći i nakon poroda. Ima dvoredno kopčanje na gumbiće.

SASTAV: 70% pamuk, 30% poliester

 

DIMENZIJE:

S – dužina: 98cm; obujam ≈ 100cm

M – dužina: 98cm; obujam ≈ 106cm

L – dužina: 98cm; obujam ≈ 108cm

XL – dužina: 101cm; obujam ≈ 114cm

XXL – dužina: 101cm; obujam ≈ 118cm

Veličina

Clear

Opis

Spavaćica za dojenje maus.

Ovo je preslatka spavaćica idealna za trudnice i dojilje koju morate imati! Svi znamo kako je u trudnoći veoma bitno da je odjeća izuzetno udobna i da ne pritišće. Svi vole da im je udobno kad spavaju, da ih ništa ne steže i da mogu nesmetano spavati i sanjati. Kada ste trudnica to je posebno važno.

Za Vas kao trudnicu san je veoma bitan kako biste odmorne mogle krenuti u novi dan. Kvalitetan san i odmor od velike je važnosti i za razvoj Vaše bebe. Upravo iz svih tih razloga, veoma je bitno da odaberete spavaćicu koja će Vam biti udobna i omogućiti Vam ugodnih osam sati sna.

Ova predivna spavaćica za dojenje maus, idealna je s obzirom na to da ima kratke rukave i dužine je do koljena. Spavaćica je sive boje s preslatkim uzorkom.

Spavaćica također na gornjem dijelu ima gumbiće, čime postaje funkcionalna i kada Vaša beba već bude s Vama! To omogućuje da brzo i lako tijekom noći, kada beba bude gladna podoji svoje dijete, bez da se u potpunosti mora skinuti. Zahvaljujući tome, trudnička spavaćica je izuzetno praktična i bit će Vam od velike koristi i nakon poroda. Vjerujemo, kako bi svaka žena željela da u svojoj najdražoj spavaćici iz razdoblja trudnoće, može spavati i kad se već beba rodi. S ovom spavaćicom sa gumbićima sa strane to možete. Stoga, ako tražite ugodnu spavaćicu za trudnoću i dojenje u kojoj ćete nesmetano moći spavati , predlažemo Vam da odaberete ovu!

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

odjeca-za-trudnice-mama-nova-spavacice-za-trudnice-mama-nova-za-trudnice-spavacica-za-dojenje-maustrudnice-maus

Spavaćica za dojenje maus

Izbornik