Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Proljetna haljina za trudnice plava

43,69  (329,00 kn)

Proljetna haljina za trudnice plava. Riječ je o haljini izrađenoj je od izuzetno ugodnog i prozračnog materijala sa zanimljivim motivima koji su idealni za proljetne i ljetne mjesece. Haljina se kopča na dugmiće pa možemo reći i kako je riječ o košulji-haljini. Dužine je do koljena, a rukavi se mogu podvrnuti. Haljinu možete zakopčati do kragne ili ostaviti V-izrez, kako god Vama odgovara. Haljina je pristojne dužine do koljena laganim volanom. Dolazi u dvije nijanse plave boje.

SASTAV: pamuk, elastan

Boja

Veličina

Clear

Opis

Proljetna haljina za trudnice plava.

Haljina za trudnice plava novi je proizvod u ponudi Mama Nove i idealan je odabir za sve trudnice koje traže odjevni komad u kojemu će se osjećati udobno i izgledati moderno!

Riječ je o haljini izrađenoj je od izuzetno ugodnog i prozračnog materijala sa zanimljivim motivima koji su idealni za proljetne i ljetne mjesece. Haljina se kopča na dugmiće pa možemo reći i kako je riječ o košulji-haljini. Dužine je do koljena, a rukavi se mogu podvrnuti. Haljinu možete zakopčati do kragne ili ostaviti V-izrez, kako god Vama odgovara. Haljina je pristojne dužine do koljena laganim volanom.

Dodavanjem remena haljinu možete podignuti na neki novi nivo i učiniti ju svečanijom. Uz ovu haljinu odlično pristaju salonke u bež ili bijeloj nijansi te torbica u istoj boji. Ako ipak više volite plavu boju, dobra vijest je kako uz ovu haljinu možete kombinirati i plavu torbicu te salonke ili sandale u istoj nijansi.

O haljini

Haljina dolazi u dvije različite nijanse plave boje. Za koju god nijansu se odlučili savršeno će se uklopiti u Vaš outfit za sunčani dan jer uzorci naprosto odišu proljećemNoseći noseći ovu haljinu, pokazujete kako pratite modne trendove čak i u trudnoći! Znamo kako je trudnicama posebno važno da im je odjeća udobna i prozračna ljeti. Mi se možemo pohvaliti kako ova haljina zadovoljava oba navedena uvjeta.

Proljetna haljina za trudnice plava  idealan je odabir za opuštajuću šetnju gradom ljeti ili kavu s prijateljicama. Uz sve to, možete ju nositi i nakon poroda. Nakon svega opisanog, jasno je kako ovu haljinu svaka trudnica mora imati u svome ormaru kako bi spremno dočekala ljeto.

Haljina je izrađena od kvalitetnog pamuka, a podržava veličine od S do L.

Naručite putem našeg webshopa ili nas posjetite u trgovini i isprobajte još komada iz bogate kolekcije Mama Nove! Čekamo vas.

Dodatne informacije

Boja

,

Veličina

, ,

odjeca-za-trudnice-mama-nova-haljine-za-trudnice-mama-nova-proljetna-haljina-za-trudnice-plava

Proljetna haljina za trudnice plava

Izbornik