Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Pidžama za trudnice sa čipkom

46,32  (349,00 kn)

Ako želite ugodan san, odaberite ovu pidžamu i nećete pogriješiti! Pidžama za trudnice  sa čipkom  savršeno će Vam odgovarati u trudnoći, a gornji dio s  kopčanjem namijenjen je za dojenje.

Napomena: pidžama se u pranju skuplja 2% po širini i duljini.

Veličina

Clear

Opis

Pidžama za trudnice sa čipkom je idealna za dojilje koju morate imati! Svi znamo kako je u trudnoći veoma bitno da je odjeća izuzetno udobna i da ne pritišće.

Svi vole da im je udobno kad spavaju, da ih ništa ne steže i da mogu nesmetano spavati i sanjati. San je veoma bitan za Vas kao trudnicu. Kako biste odmorne mogle krenuti u novi dan, kvalitetan san i odmor od velike je važnosti i za razvoj Vaše bebe.

Upravo iz svih tih razloga, veoma je bitno da odaberete odjeću koja će Vam biti udobna i omogućiti Vam ugodnih osam sati sna. Pidžama za trudnice sa čipkom idealna je s obzirom na to da ima duge rukave i hlače. Također se može kombinirati sa ogrtačem. Gornji dio i donji pidžame ima lijepi uzorak.

Pidžama za trudnice sa čipkom ima gumbe po strani gornjeg dijela. Gumbići dojilji omogućuju brzo i lako dojenje tijekom noći . Kada beba bude gladna podoji svoje dijete, bez da se u potpunosti mora skinuti. Zahvaljujući tome, trudnička pidžama je izuzetno praktična i bit će Vam od velike koristi i nakon poroda.

Vjerujemo, kako bi svaka žena željela da u svojoj najdražoj pidžami iz razdoblja trudnoće, može spavati i kad se već beba rodi. S ovom to možete upravo zahvaljujući spomenutim gumbićima. Stoga, ako tražite ugodnu pidžamu za trudnice i dojenje u kojoj ćete nesmetano moći spavati ljeti, predlažemo Vam da odaberete ovu!

Sastav materijala:

95% pamuk
5% elastan

Dodatne informacije

Veličina

, ,

Mama Nova-pidžama za trudnoću i dojenje

Pidžama za trudnice sa čipkom

Izbornik