Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR
Sale

Pidžama za trudnice s gumbićima roza

14,99  (113,00 kn)

Ako želite ugodan san, odaberite ovu pidžamu i nećete pogriješiti! Pidžama za trudnice kratkih rukava i 3/4 nogavica u  savršeno će Vam odgovarati u trudnoći, a gornji dio s dvorednim kopčanjem namijenjen je za dojenje.

Napomena: pidžama se u pranju skuplja 2% po širini i duljini.

Veličina

Boja

Clear

Opis

Pidžama za trudnice s gumbićima roza je idealna za dojilje koju morate imati! Svi znamo kako je u trudnoći veoma bitno da je odjeća izuzetno udobna i da ne pritišće.

Svi vole da im je udobno kad spavaju, da ih ništa ne steže i da mogu nesmetano spavati i sanjati. San je veoma bitan za Vas kao trudnicu. Kako biste odmorne mogle krenuti u novi dan, kvalitetan san i odmor od velike je važnosti i za razvoj Vaše bebe.

Upravo iz svih tih razloga, veoma je bitno da odaberete odjeću koja će Vam biti udobna i omogućiti Vam ugodnih osam sati sna. Ova predivna pidžama za trudnice idealna je s obzirom na to da ima kratke rukave i 3/4 (trifrtaljne) hlače. Također se može kombinirati sa ogrtačem. Gornji dio pidžame je svijetlo rozii dok je donji dio tamno roze boje.

Kao i naše spavaćice ova pidžama također na gornjem dijelu ima male gumbe, čime postaje funkcionalna i kada Vaša beba već bude s Vama! Gumbići dojilji omogućuju da brzo i lako tijekom noći. Kada beba bude gladna podoji svoje dijete, bez da se u potpunosti mora skinuti. Zahvaljujući tome, trudnička pidžama je izuzetno praktična i bit će Vam od velike koristi i nakon poroda.

Vjerujemo, kako bi svaka žena željela da u svojoj najdražoj pidžami iz razdoblja trudnoće, može spavati i kad se već beba rodi. S ovom to možete upravo zahvaljujući spomenutim gumbićima. Stoga, ako tražite ugodnu spavaćicu za trudnice i dojenje u kojoj ćete nesmetano moći spavati ljeti, predlažemo Vam da odaberete ovu!

Veličina:

S – XXL.

Sastav materijala:

100% pamuk

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

Boja

,

mama-nova-odjeca-za-trudnice-sve-za-trudnice-mama-nova-pidzame-za-trudnice-.jpg

Pidžama za trudnice s gumbićima roza

Izbornik