Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Pidžama Mama Nova kompletić bordo

46,32  (349,00 kn)

Ako želite ugodan san, odaberite ovu pidžamu i nećete pogriješiti! Pidžama za trudnice kratkih rukava, dugih hlača i ogrtača savršeno će Vam odgovarati u trudnoći, a gornji dio s dvorednim kopčanjem namijenjen je za dojenje.

Napomena: pidžama se u pranju skuplja 2% po širini i duljini.

Veličina

Clear

Opis

Pidžama Mama Nova kompletić bordo je idealan za dojilje koju morate imati! Svi znamo kako je u trudnoći veoma bitno da je odjeća izuzetno udobna i da ne pritišće.

Ovaj kompletić bordo boje sa lijepim uzorkom  obradovat će svaku trudnicu. Sastoji se od tunike kojoj gumbići sa svake strane omogućuju lako i praktično dojenje nakon poroda. Donji dio je dugačak i vrlo praktičan. Ogrtač je dugih rukava koji su decentno ukrašeni čipkom u istoj boji. Sve to ovaj komplet čini da se u njemu osjećate udobno i lijepo.

Svi vole da im je udobno kad spavaju, da ih ništa ne steže i da mogu nesmetano spavati i sanjati. San je veoma bitan za Vas kao trudnicu. Kako biste odmorne mogle krenuti u novi dan, kvalitetan san i odmor od velike je važnosti i za razvoj Vaše bebe.Upravo iz svih tih razloga, veoma je bitno da odaberete odjeću koja će Vam biti udobna i omogućiti Vam ugodnih osam sati sna.

Ovaj kompletić sadrži:

  1. bordo gornji dio s gumbićima kratkih rukava
  2. bordo dugi donji dio s uzorkom cvijeća
  3. bordo ogrtač dugih rukava s istim uzorkom kao i kod hlača
  4. rozi mekani remen

Pidžama Mama Nova kompletić bordo ima gumbe po sredini gornjeg dijela. Gumbići dojilji omogućuju da brzo i lako tijekom noći. Kada beba bude gladna podoji svoje dijete, bez da se u potpunosti mora skinuti. Zahvaljujući tome, trudnička pidžama je izuzetno praktična i bit će Vam od velike koristi i nakon poroda.

Vjerujemo, kako bi svaka žena željela da u svojoj najdražoj pidžami iz razdoblja trudnoće, može spavati i kad se već beba rodi. S ovom to možete upravo zahvaljujući spomenutim gumbićima. Stoga, ako tražite ugodnu pidžamu za trudnice i dojenje u kojoj ćete nesmetano moći spavati ljeti, predlažemo Vam da odaberete ovu!

Sastav materijala:

65% pamuk
30% viskoza
5% elastan

Dodatne informacije

Veličina

,

Pidžama Mama Nova-najveći izbor za trudnice

Pidžama Mama Nova kompletić bordo

Izbornik