Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 19 kn

Pidžama kompletić lilac cvijeće

329,00 kn (43,67 €)

Ako želite ugodan san, odaberite ovu pidžamu i nećete pogriješiti! Pidžama za trudnice kratkih rukava, dugih hlača i ogrtača savršeno će Vam odgovarati u trudnoći, a gornji dio s dvorednim kopčanjem namijenjen je za dojenje.

Napomena: pidžama se u pranju skuplja 2% po širini i duljini.

Veličina

Clear

Opis

Pidžama kompletić lilac cvijeće je idealan za dojilje koju morate imati! Svi znamo kako je u trudnoći veoma bitno da je odjeća izuzetno udobna i da ne pritišće.

Svi vole da im je udobno kad spavaju, da ih ništa ne steže i da mogu nesmetano spavati i sanjati. San je veoma bitan za Vas kao trudnicu. Kako biste odmorne mogle krenuti u novi dan, kvalitetan san i odmor od velike je važnosti i za razvoj Vaše bebe. Upravo iz svih tih razloga, veoma je bitno da odaberete odjeću koja će Vam biti udobna i omogućiti Vam ugodnih osam sati sna.

Ovaj kompletić sadrži:

  1. lilac gornji dio s gumbićima kratkih rukava s uzorkom
  2. lilac dugi donji dio s uzorkom cvijeća
  3. lilac ogrtač dugih rukava s istim uzorkom kao i kod hlača
  4. lilac mekani remen

Vjerujemo, kako bi svaka žena željela da u svojoj najdražoj pidžami iz razdoblja trudnoće, može spavati i kad se već beba rodi. S ovom to možete upravo zahvaljujući spomenutim gumbićima. Stoga, ako tražite ugodnu pidžamu za trudnice i dojenje u kojoj ćete nesmetano moći spavati ljeti, predlažemo Vam da odaberete pidžama kompletić lilac cvijeće.

Sastav materijala:

95% pamuk
5% elastan

Dodatne informacije

Veličina

, ,

pidžama kompletić - mama nova shop

Pidžama kompletić lilac cvijeće

Izbornik