Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Ogrtač Mama Nova lila

Ogrtač Mama Nova lila praktičan i lijep za sve prilike. Nosiv na puno kombinacija i za svako vrijeme. Ogrtač može biti kombiniran u dnevnim ili večernjim varijantama, a nosi se preko haljina, košulja, tunika, ili preko laganih jaknica … On pokriva sva godišnja doba i nikada ne izlazi iz mode.

Opis

Ogrtač Mama Nova lila je izuzetno praktičan i lijep.  Ogrtač na prvu možda izgleda jednostavno, ali njegova moć transformacije je nevjerojatna. Neobičnog je i zanimljivog kroja te položen čini punu kružnicu.  Napravljen od laganog, ali punijeg materijala, pa odlično pada. Nema rukave i ne kopča se, već je zamišljeno da slobodno pada ili se kombinira sa širokim pojasom koji također možete pronaći u Mama Nova kolekciji. Ogrtač je univerzalne veličine i zaista pokriva sve konfekcijske brojeve. Idealan je za trudnice jer se prilagođava kako trbuh raste. Glavna značajka ovog proizvoda može se smatrati da je praktičan, funkcionalan.

Ogrtač Mama nova lila može biti kombiniran u dnevnim ili večernjim varijantama, a nosi se preko haljina, košulja, tunika, ili preko laganih jaknica i ispod kaputa… On pokriva sva godišnja doba i nikada ne izlazi iz mode.
ogrtač Mama Nova lila

Ogrtač Mama Nova lila

Izbornik