Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Mama Nova svečane cipelice 03

13,14  (99,00 kn)

Mama Nova svečane cipelice 03.  Cipelice za krstitke sa biserima upotpunit će izgled vaše princeze za krštenje. Cipelice su ukrašene biserima u obliku cvijetića te na trakicama za preklop također imaju bisere ali sitnije.

Boja

Clear

Opis

Mama Nova svečane cipelice 03

One su obično dizajnirane tako da izgledaju lijepo i uredno, a također su udobne za bebe. Cipelice za krštenje beba dostupne su u različitim stilovima i dizajnima, od tradicionalnih bijelih cipela do modernih.

Cipelice za krštenje beba dostupne su u različitim veličinama, od bebine do malo većih veličina, tako da se mogu prilagoditi rastućoj bebi. One se također mogu prilagoditi različitim spolovima beba.

Ako se spremate za krštenje svoje bebe, razmislite o kupnji cipela za krštenje beba. One će vam pomoći da izgledate lijepo i uredno tijekom obreda, a također će biti udobne za vašu bebu. Cipelice za krštenje beba su važan dio opreme za bebe

Cipelice za krstitke sa biserima su nehodajuće cipelice. U kompletu dolaze sa trakicom za kosu koja je ukrašena tilom i biserima.

Cipelice su ukrašene biserima u obliku cvijetića te na trakicama za preklop također imaju bisere ali sitnije. Ako ih trebate oprati preporuča se sa mlakom vodom blagim deterđentom ručno i sušiti na zraku ali ne na suncu.

Ako spremate vašu princezu za krštenje ova kombinacija savršeno će upotpuniti njen  prekrasni izgled.

Mama Nova svečane cipelice 03 sa biserima dolaze u veličini od 0 do 6 mjeseci, odnosno veličine su 10,5 cm.

 

Dodatne informacije

Boja

Mama-Nova-web- trgovina-Mama-Nova-svecane-cipelice-03

Mama Nova svečane cipelice 03

Izbornik