Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Majica za trudnice ”virko” roza

21,10  (159,00 kn)

Majica za trudnice sa simpatičnim printom jako lijepo nagrašava Vaš trudnički trbuh. Poseban dizajn uključuje nabore na bočnim stranama, zbog čega majica za trudnice lijepo prijanja uz tijelo kroz sve stupnjeve trudnoće. Majica je izrađena od izuzetno udobne mješavine češljanog pamuka i elastana. Možete odabrati između dugog ili kratkog rukava.

Veličina

Rukavi

Clear

Opis

Majica za trudnice ”virko” roza jasno dati do znanja da ste trudni, onda je ova majica za trudnice odličan izbor za Vas!

Majica je roza boje s natpisom . Napravljena je od izuzetno kvalitetnog pamučnog materijala. Možete birati između dugog ili kratkog rukava. Kombinirajte uz crne tajice ili hlače, a ako ste više ljubiteljica ležernog stila, dobra vijest je kako majica odlično ide na trenirku i tenisice.

Stoga, poželite li krenuti u opuštajuću šetnju do prijateljice, ova majica za trudnice lako će se prilagoditi ostalim odjevnim komadima. Ono što ovu majicu čini posebnom je upravo motiv bebe koja viri. Ovo je majica koju svaka trudnica želi imati! Ovom majicom svima koji su bili nesigurni oko toga čekate li prinovu ili ne, jasno ćete dati do znanja koji je točan odgovor i više neće biti dodatnih pitanja.

Osim što je posebna, podsjeća Vas kao i sve Vaše bližnje da se polako bliži dan kada će Vaša beba zaista biti s Vama. Stoga Vam ova majica za trudnice može pomoći u slatkom očekivanju rođenja Vašeg djeteta.

Uz to, majicu možete obući kada tek saznate da ste trudni i tako iznenaditi svog partnera, majku ili prijateljice! Samo ušećite u prostoriju s ovom majicom na sebi i promatrajte njihove reakcije! Nakon svega navedenog, jasno je kako je ova majica idealna za sve trudnice koje ostatku svijeta žele prenijeti radosnu vijest kako očekuju bebu!

Veličine:

S- XXL.

Sastav materijala:

95% pamuk, 5% elastan

Dodatne informacije

Veličina

, , , ,

Rukavi

,

Majica za trudnice s natpisom - Mama Nova shop

Majica za trudnice ”virko” roza

Izbornik