Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Trudnička majica ”baby loading” pariško plava

21,10  (159,00 kn)

Majica za trudnice sa simpatičnim printom jako lijepo nagrašava Vaš trudnički trbuh. Poseban dizajn uključuje nabore na bočnim stranama, zbog čega majica za trudnice lijepo prijanja uz tijelo kroz sve stupnjeve trudnoće. Majica je izrađena od izuzetno udobne mješavine češljanog pamuka i elastana. Možete odabrati između dugog ili kratkog rukava.

SASTAV: 95% pamuk, 5% elastan

Rukavi

Veličina

Clear

Opis

Ako tražite majicu za trudnice koja će svima jasno dati do znanja da ste trudni, onda je ova majica odličan izbor za Vas! Majica za trudnice je pariško boje s natpisom ”baby loading”.

Napravljena je od izuzetno kvalitetnog pamučnog materijala. Možete birati između dugog ili kratkog rukava. Kombinirajte uz crne tajice ili hlače. Ako ste više ljubiteljica ležernog stila, dobra vijest je kako majica odlično ide na trenirku i tenisice. Stoga, poželite li krenuti u opuštajuću šetnju do prijateljice, ova trudnička majica lako će se prilagoditi ostalim odjevnim komadima.

Ono što ovu majicu čini posebnom je upravo motiv bebe koja kao da „viri“ iz Vašeg trbuha i jedva čeka van. Ovo je majica koju svaka trudnica želi imati! Ovom majicom svima koji su bili nesigurni oko toga čekate li prinovu ili ne, jasno ćete dati do znanja koji je točan odgovor i više neće biti dodatnih pitanja.

Osim što je posebna, zahvaljujući bebi koja „viri“ iz trbuha majica za trudnice je preslatka te podsjeća Vas kao i sve Vaše bližnje da se polako bliži dan kada će Vaša beba zaista biti s Vama. Stoga Vam ova majica može pomoći u slatkom očekivanju rođenja Vašeg djeteta. Uz to, majicu možete obući kada tek saznate da ste trudni i tako iznenaditi svog partnera, majku ili prijateljice! Samo ušećite u prostoriju s ovom majicom na sebi i promatrajte njihove reakcije! Nakon svega navedenog, jasno je kako je ova majica za trudnice idealna za sve trudnice koje ostatku svijeta žele prenijeti radosnu vijest kako očekuju bebu!

Veličine:

S- XXL.

Dodatne informacije

Rukavi

Veličina

, , , ,

majica-za-trudnice-s-natpisom-mama-nova-trudnicka-majica-13

Trudnička majica ”baby loading” pariško plava

Izbornik