Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Lepršava haljina za trudnice

43,69  (329,00 kn)

Lepršava haljina za trudnice.

Haljina je izrađena od izuzetno ugodnog i prozračnog viskoznog materijala sa zanimljivim motivima koji su idealni za proljetne i ljetne mjesece. Haljina se kopča na dugmiće pa možemo reći i kako je riječ o košulji-haljini. Ukoliko ste dojilja, dugmići će uvelike olakšati dojenje. Dužine je do ispod koljena. Rukavi su široki i prozračni pa ćete ovu haljinu odabrati i za vrijeme ljetnih mjeseci. Haljina i rukavi završavaju lijepim volanima.

SASTAV: viskoza

Veličina

Clear

Opis

Lepršava haljina za trudnice.

Vesela proljetna haljina za trudnice novi je proizvod u ponudi Mama Nove. Riječ je o haljini koja je idealna za sve trudnice koje traže odjevni komad u kojemu će se osjećati udobno i izgledati moderno!

Haljina je izrađena od izuzetno ugodnog i prozračnog materijala sa zanimljivim motivima koji su idealni za proljetne i ljetne mjesece. Haljina se kopča na dugmiće pa možemo reći i kako je riječ o košulji-haljini. Ukoliko ste dojilja, dugmići će uvelike olakšati dojenje. Dužine je do ispod koljena. Rukavi su široki i prozračni pa ćete ovu haljinu odabrati i za vrijeme ljetnih mjeseci. Haljina i rukavi završavaju lijepim volanima.

Dodavanjem remena haljinu možete podignuti na viši nivo i učiniti ju svečanijom. U ponudi Mama Nove možete pronaći remen idealan baš za ovu haljinu! Uz ovu proljetnu haljinu odlično pristaju salonke u bež ili bijeloj nijansi te torbica u istoj boji. Ako ipak više volite plavu boju, dobra vijest je kako uz ovu haljinu možete kombinirati i plavu torbicu te salonke ili sandale u istoj nijansi.

Uzorci na haljini naprosto odišu proljećem, a plavi motivi podsjećaju na morske valove. Noseći ovu haljinu pokazujete kako pratite modne trendove čak i u trudnoći! Znamo kako je trudnicama posebno važno da im je odjeća udobna i prozračna ljeti, a ova vedra haljina zadovoljava oba navedena uvjeta.

Vesela proljetna haljina za trudnice idealan je odabir za opuštajuću šetnju gradom ljeti ili kavu s prijateljicama. Haljina se savršeno prilagođava tijelu te nije predviđena samo za trudnice! Riječ je o haljini koja je namjenjena za baš svaku ženu koja cijeni udobnost i eleganciju.

Haljina je izrađena od fine viskoze, a dolazi u univerzalnoj veličini.

Naručite putem našeg webshopa ili nas posjetite u trgovini i isprobajte još komada iz bogate kolekcije Mama Nove! Čekamo vas.

Lepršava haljina za trudnice mama-nova

Dodatne informacije

Veličina

, ,

odjeca-za-trudnice-mama-nova-haljine-za-trudnice-mama-nova-leprsava-haljina-za-trudnice

Lepršava haljina za trudnice

Izbornik