Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Kožni žuti remen 02

19,78  (149,00 kn)

Kožni žuti remen 02 u žutoj boji sa zlatnom kopčom izrađen je od vrlo kvalitetne kože. Vrlo lagano se kombinira kako na dnevne tako i na finije varijante. Podići će svaku haljinu na viši nivo elegancije.

Opis

Kožni žuti remen 02 u vrlo toploj žutoj nijansi ukrašen je velikom zlatnom kopčom. Savršen je odabir za upotpuniti svaku odjevnu kombinaciju. Možete ga kombinitrati u dnevnim prigodama uz haljine i tunike iz kolekcije Mama Nova.

Na dodir je vrlo mekan te je baršunaste teksture. Iako nije puno rastezljiv njegova duljina omogućuje obuhvatanje cijeloga tijela bez obzira na Vašu veličinu. Njegova zlatna metalna kopča garantira i njegovu izdržljivost.

Remen je varijabilni komad koji se može koristiti kao praktičan modni dodatak, ali i kao motiv koji može učiniti optička čuda poput smanjivanja struka ili produženja tijela. Ovaj remen također dolazi u više različitih boja, ali na svakom remenu se nalazi  zlatna kopča.

Također ovaj moderan remen podići će i svaku svečanu varijantu. Nosiv je tokom cijele trudnoće ali i nakon nakon nje, jer je veličina prilagodljiva. Izrađen je od prave i vrlo kvalitetne velur kože.  Tako da za njega možemo reći da je neuništiv, a njegova bezvremenska žuta boja nosiva je u svim modnim trendovima. Složiti ćete se da ovaj atraktivni Kožni žuti remen 02 može podići svaku modnu kombinaciju.

Sastav:
100% koža

Veličina:
Univerzalna

mama-nova-kožni-remen-02

Kožni žuti remen 02

Izbornik