Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR
Hot

Hulahopke za trudnice ili štrample

9,99  (75,00 kn)

Hulahopke za trudnice ili štrample.

Sa dolaskom hladnih dana treba se i toplije oblačiti. Pored odjeće potrebne su nam i toplije čarape odnosno hulahopke. Upravo zato smo nabavili debele crne hulahopke koje ćete moći kombinirati i uživati u njihovoj toplini.

SASTAV: Bambus 95%, Elastan 5%

VELIČINE:

S/M – 48-64 kg

L/XL – 65-76 kg

XXL/XXXL –  +76kg

Veličina

Clear

Opis

Hulahopke za trudnice ili štrample.

Sa dolaskom hladnih dana treba se i toplije oblačiti. Pored odjeće potrebne su nam i toplije čarape odnosno hulahopke. Upravo zato smo nabavili debele pamučne hulahopke od 150 dena kako bi vam bilo toplo.  Naša ponuda crnih čarapa zadovoljit će svaku trudnicu jer su tople i udobne te pogodne za zimu.

Ako želiš vizualno poboljšati svoju figuru, crne hulahopke će to omogućiti te oblikovati tvoj trbuh tako da se osjećaš udobno i toplo u svojoj omiljenoj kombinaciji.  Hulahopke za trudnice pamučne također su praktične i zbog zdravstvenih razloga. Možete ih nositi na haljine ili duže tunike.

Trudničke hulahopke  imaju prošireni elastični pojas ili traku na struku kako bi pružile dovoljno prostora za rastući trbuh. Ova karakteristika omogućuje trudnicama da nosu hulahopke bez pritiska na trbuh.

Materijali od kojih su izrađene trudničke hulahopke  su mekani i elastični kako bi pružili udobnost tijekom cijelog dana. Materijali mogu biti posebno dizajnirani kako bi se nosili i na toplim i hladnim danima.

Kako bi odgovarale različitim fazama trudnoće, trudničke hulahopke često dolaze u različitim veličinama ili su izrađene od elastičnih materijala koji se prilagođavaju rastućem trbuhu.

Ove specifične karakteristike čine trudničke hulahopke prilagođenim i udobnim komadom odjeće za trudnice koje žele podršku i udobnost tijekom različitih faza trudnoće.

 

Dodatne informacije

Veličina

, ,

mama-nova-sve-za-trudnice-hulahopke-za-trudnice-štrample-za-trudnice-mama-nova-hulahopke-za-trudnice-ili-strample

Hulahopke za trudnice ili štrample

Izbornik