Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Haljina za trudnice zlatna Sara

46,00  (347,00 kn)

Haljina za trudnice zlatna Sara.  Njena boja stvara dojam ekstravagancije i raskoši, a mnogi je nazivaju i bojom umjetnosti. Njen bezvremenski kroj prilagođava se svakoj ženskoj osobi bilo da je trudna ili nije trudnica.

Veličina

Clear

Opis

Haljina za trudnice zlatna Sara.

Svečana haljina za trudnice zlatna Sara elegantan je proljetni model iz kolekcije Mama Nove. Riječ je o divnoj svečanoj haljini idealne dužine koja dolazi u više boja. Njen lepršavi dizajn idealan je za nadolazeće sunčane dane.

Riječ je o svečanoj haljini koja je nosiva u brojim prilikama, pa tako može podignuti i Vašu dnevnu kombinaciju na neki novi nivo. Svečana midi haljina ima decentan V-izrez i dužine je do ispod koljena.  Njeni rukavi su kratki i lepršavi stoga će Vam u njoj uvijek biti ugodno. Haljina lijepo prati figuru bez da je pripijena uz tijelo. Ukoliko želite dodatno naglasiti svoju figuru i struk, haljinu možete upotpuniti jednim od pojaseva iz naše bogate kolekcije.

Ova elegantna midi  haljina dolazi i u dvije nijanse smeđe te u plavoj boji. Njen lepršavi dizajn idealan je za nadolazeće sunčane dane.  Haljina je nosiva u brojim prilikama. Ova vedra i elegantna haljina savršen je odabir za svadbe, godišnjice, krstitke.

Svečana midi haljina za trudnice savršeno će odgovarati trudnicama, novopečenim mamama, ali i svim ostalim ženama jer se njen svevremenski kroj prilagođava Vašem tijelu. V-izrez će posebno odgovarati novopečenim mamama jer olakšava dojenje!

Naša haljina dolazi u smeđim, plavim i još drugim nijansama. Riječ je o haljini izrađenoj od kvalitetnog  satenskog materijala koji se ne gužva. Dolazi u veličinama od S do XL.

Naše haljine dizajnirane su kako bi svim ženama uljepšale dan – bez obzira izabrali ju za šetnju gradom ili svečanost. Haljina za trudnice Sara istaknuti će Vas u masi. Ako tražite lijepu, elegantnu i lepršavu haljinu proizvedenu u Hrvatskoj, koja je ujedno i cijenovno prihvatljiv odabir za sve Vas!

Naručite putem našeg webshop-a ili nas posjetite u trgovini u West Gate-u i isprobajte još modela iz bogate kolekcije Mama Nove!

Dodatne informacije

Veličina

, , , ,

Haljina-za-trudnice-zlatna-Sara-mama-nova-odjeca-za-trudnice-haljine-za-trudnice-duge-svecane-haljine

Haljina za trudnice zlatna Sara

Izbornik