Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Haljina za trudnice zelena

39,68  (299,00 kn)

Haljina za trudnice zelena ravna proizvod je Mama Nova. Praktična je za hladnije dane i lijepo pristaje u svim fazama rasta vašeg trbuščića. Napravljena je tako da je možete nositi još dugo nakon trudnoće a također i ako niste trudnica.

Veličina

Clear

Opis

Haljina za trudnice zelena.

Trudnička haljina ravna s kariranim  uzorkom naš je novi proizvod. Ako tražite  haljinu za trudnice za Vama drag svečani događaj, mislimo kako ste ju upravo pronašli! Ova je trudnička haljina midi dužine zapravo spoj dva različita materijala.

Posebnost ove haljine upravo je kombinacija različitih materijala, odnosno boja i uzoraka. Donji dio haljine uvelike doprinosi eleganciji ove haljine. Radi se o gornjem zelenom dijelu i donjem karirano zelenom uzorku.

Ova haljina napravljena je od izuzetno udobnog materijala što je čini idealnom haljinom . Samo jednim pogledom na haljinu, shvatit ćete kako je ona idealna za bilo kakav događaj. Trudnička haljina odiše toplinom budući da je  zelene boje, koja doprinosi eleganciji. Donji dio haljine za trudnice obogaćuje ovu haljinu, čime ona prestaje biti obična haljina, već postaje veoma elegantna  haljina s kariranim detaljima.

Naše haljine za trudnice dizajnirane su kako bi svim ženama, a posebice trudnicama olakšale svakodnevni život, unijele radost u svaki dan, a da Vam pritom bude udobno. Tim željama nastala je i ova haljina. Haljina se odlično slaže uz lakirane salonke u crnoj boji. Uz to Vam preporučujemo da odaberete crnu lakiranu torbicu. Ako još dodate naušnice u pastelnoj boji, dobit ćete nepogrešivu kombinaciju za svaki otmjeni događaj na koji ste pozvani.

Dakle, haljina za trudnice zelena, ravna je odličan odabir ako ste pozvani kao gošća . Stoga, ako tražite lijepu i toplu haljinu, koja je ujedno i cjenovno prihvatljiva, odaberite ovu i nećete pogriješiti!

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

haljine-za-trudnice-mama-nova-web-trgovina-odjeca-za-trudnice

Haljina za trudnice zelena

Izbornik