Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Haljina za trudnice unikat 03

49,00  (369,00 kn)

Haljina za trudnice unikat 03

Svaka haljina proizvedena je samo u jednom primjerku!

Ovaj unikatni dizajn haljine kombinira različite elemente kako bi stvorio skladan i privlačan izgled. Svaki detalj je pažljivo odabran i pažljivo izrađen, rezultirajući jedinstvenom haljinom koja će sigurno privući pozornost i istaknuti individualnost

Veličina

Clear

Opis

Haljina za trudnice unikat 03.

Haljina za trudnice unikat 02 mogu biti predivan izbor za stvaranje jedinstvenog izgleda. Unikatni dizajn ove haljine ističe se svojom originalnošću i kreativnim detaljima.

Ova šarena unikatna midi haljina za trudnice i žene je idealna za sve prigode, od opuštenih ljetnih izleta do svečanijih događaja. Može se nositi uz lagane sandale ili cipele na petu, a može se upotpuniti elegantnim dodacima poput naušnica ili narukvica.

Haljina je ne samo udobna, već i nosi snažnu poruku veselja, vitalnosti i ljepote. Pruža ženama priliku da istaknu svoju jedinstvenost i stvore prekrasan izgled koji će privući pažnju i osvježiti svaku prostoriju u koju uđu. Ova haljina ima kroj koji naglašava žensku figuru na sofisticiran način.

Izrađena od mekane i udobne tkanine koja pruža dovoljno prostora za rastući trbuščić i se prilagođava  ženskoj figuri na najbolji način.

Donji dio haljine obiluje šarenim cvjetnim uzorcima koji se protežu preko tkanine. Svaki cvijet ima svoj oblik i veličinu, stvarajući prekrasan mozaik boja na tkanini.

Ovaj unikatni dizajn haljine kombinira različite elemente kako bi stvorio skladan i privlačan izgled. Svaki detalj je pažljivo odabran i pažljivo izrađen, rezultirajući jedinstvenom haljinom koja će sigurno privući pozornost i istaknuti individualnost nositeljice.

Haljina lijepo prati figuru bez da je pripijena uz tijelo. Ukoliko želite dodatno naglasiti svoju figuru i struk, haljinu možete upotpuniti jednim od pojaseva iz naše bogate kolekcije.

Naše haljine dizajnirane su kako bi svim ženama uljepšale dan – bez obzira izabrali ju za šetnju gradom ili svečanost. Ova haljina za trudnice  podignut će proljetno raspoloženje i istaknuti Vas u masi. Ako tražite lijepu, elegantnu i lepršavu haljinu proizvedenu u Hrvatskoj, koja je ujedno i cjenovno prihvatljiv odabir za sve Vas!

Dodatne informacije

Veličina

,

haljine-za-trudnice-unikat-saten-01-haljina-za-trudnice-odjeca-za-trudnice-mama-nova-haljine-za-trudnice-mama-nova

Haljina za trudnice unikat 03

Izbornik