Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Trudnička haljina svečana Mari

66,23  (499,00 kn)

Haljina za trudnice izrađena je od kvalitetnog materijala, iznimne kvalitete. Nosiva je u mnogim prigodama, svečanim ili poslovnim. Prednost ove trudničke haljine je da ju možete nositi i nakon poroda.

Veličina

Clear

Opis

Ako ste pozvani na neki svečani događaj, a nemate što obući, razmislite o ovoj haljini! Ova haljina za trudnice predivna je kombinacija muslina u bijelo-crnim tonovima te pamučnog gornjeg dijela u crnoj boji.

Haljina dolazi s kratkim rukavima na volane. Posebnost i prednost ove haljine jest što je napravljena od muslina. Muslin je vrlo lagan materijal, iako ima gustu teksturu. Izvana možda tkanina izgleda nevjerojatno osjetljivo, ali ona u stvarnosti zapravo ima povećanu otpornost na habanje i vrlo je praktična u uporabi. Ovaj materijal je idealan odabir za sve haljine koje ćete nositi za vrijeme vrućih ljetnih mjeseci.

Materijal omogućuje odličan protok zraka, tako da se toplina ne nakuplja u prostoru između odjeće i kože. Također, bitno je napomenuti kako je muslin prirodni materijal koji upija vlagu i brzo se suši. Uz to, tkanina je hipoalergena, pa neće iritirati Vašu kožu dok nosite haljinu. Posebnost ove haljine zanimljiv je uzorak valovitih crnih linija na bijeloj podlozi. Opće je poznato kako su crno-bijele kombinacije bezvremenske. Vrlo zanimljiv uzorak daje posebnu notu čitavoj haljini. Ono što ovu trudničku haljinu podiže na viši nivo je i remen s motivom crnih cvjetova. Haljina je dužine ispod koljena, stoga odlično pristaje na salonke. S obzirom na to koje boje prevladavaju na haljini, preporučujemo crne lakirane salonke.

Budući da je haljina sama po sebi veoma bogata, ne morate previše razmišljati o modnim dodacima. Biserne naušnice i crna lakirana torbica odlično će se uklopiti u čitavu ovu modnu kombinaciju i staviti težište na eleganciju. Sve u svemu, ova je haljina idealan odabir ako želite zablistati na nekom svečanom događaju, a da Vam pritom bude ugodno i prozračno. Obucite je, stavite smiješak na lice i uživajte u večeri.

Haljina za trudnice dolazi u veličinama:

S, M, L, XL.

Sastav materijala:

50% muslin, 45% viskoza, 5% elastin.

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

Haljina za trudnice - Mama Nova shop

Trudnička haljina svečana Mari

Izbornik