Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 19 kn

Haljina za trudnice Sara H03

399,00 kn (52,96 €)

Haljina za trudnice sa zanimljivim uzorkom. Lagani materijal savršeno će pristajati za toplije dane. Nosiva je u raznim prigodama, svakodnevnim i svečanim. Ova je haljina idealan odabir za jedan prosječan vrući ljetni dan, budući da je veoma ugodna za nošenje i prozračna.

Veličina

Clear

Opis

Ovo je ljetna haljina za sve ljubiteljice plave i bež boje! Ova haljina za trudnice zapravo je kombinacija predivne plave boje, tirkizne, smeđe i narančaste boje. Uz sve to ima cvijetni uzorak u bijeloj boji. Haljina je netipičnog, izuzetno vizualno privlačnog dizajna zahvaljujući kombinaciji različitih boja i uzoraka. Gornji dio haljine je v-izreza s kratkim rukavima.

Haljina je dužine do koljena s laganim volanima na dnu suknje koji haljinu podižu na viši nivo. Napravljena je od izuzetno udobnog i prozračnog materijala što je čini idealnom haljinom za vruće ljetne dane i tople večeri.

Trudnička haljina je izuzetno lepršava i lagana da ćete zaboraviti da je imate na sebi! Uz haljinu dolazi i ušiveni dio kojeg možete svezati oko struka i napraviti mašnu. Taj, naoko maleni detalj, uvelike će doprinijeti vizualnom dojmu čitave kombinacije. Iako je napravljena od izuzetno laganog materijala, ova se haljina ne prozire, stoga možete bezbrižno uživati u danu noseći je.

Haljina za trudnice je odličan izbor za svečana proljetna i ljetna događanja poput vjenčanja na otvorenom, krštenja, pričesti, krizmi i rođendana. Odlično se slaže uz lakirane salonke u crnoj boji. Uz to Vam predlažemo da odaberete torbicu u istoj nijansi te stavite plave naušnice. Uz laganu pundžu ili raspuštenu valovitu kosu, spremni ste za bilo koji svečani događaj. Ako pak haljine više volite nositi za šetnju u grad i odlazak na kavu s prijateljicama, s radošću Vas obavještavamo kako i ovu haljinu možete nositi u te prigode! Haljina se, naime, odlično slaže na tenisice plave boje. Tako će Vam biti udobno i dugo ćete moći šetati i boraviti u prirodi noseći ovu predivnu haljinu.

Nakon svih spomenutih prednosti ove trudničke haljine, jasno je kako Vam je za uživanje u vrućim ljetnim mjesecima potrebna barem jedna dizajnom zanimljiva haljina poput ove!

Osnovni podaci:

Veličine: S, M, L, XL.

Sastav materijala: 100% poliester

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

Haljina za trudnice Sara H03

Izbornik