Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 19 kn
Hot

Haljina za trudnice Sara 5pl

399,00 kn (52,96 €)

Haljina za trudnice Sara 5pl  spada u haljine za trudnice vlastite proizvodnje. Može biti u svim veličinama. Izuzetno je ugodna i laka za nošenje. Izrađena je od prozračne viskoze te posebno pogodna za ljetne dane. Nosiva je za svečane, poslovne i ostale prilike. Također ćete je moći nositi i nakon poroda. Haljina koju trebate imati.

Veličina

Clear

Opis

Haljina za trudnice Sara 5pl je već prepoznatljiva Mama nova trudnička haljina. Ovaj put prezentirana je u neizostavnom cvjetnom, ali pomalo apstraktnom uzorku. Na  bijeloj podlozi smjestili su se veliki listovi koji se prelijevaju od bijele preko različitih nijansi plave, pa sve do plave boje.

Obzirom na nepogrešivu plavo-bijelu kombinaciju haljina spada u evergreen komade. Izrađena je od vrlo lagane, fine, kvalitetne, viskoze. Materijal je prozračan i vrlo ugodan za nošenje i po najvećim temperaturama, a vrlo važno je naglasiti da se ne prozire.

Ugodnosti u prilog svakako ide i sam kroj koji je ležeran sa V izrezom, visokim strukom i kratkim zvono rukavima koji su vrlo praktični, ali su i lijep dodatak. Donji dio haljine se širi u polukrug i tako lagano pada preko bokova i trudničkog trbuščića.

Preporučujemo da je kombinirate sa raznim remenima . Oni će ju uvijek činiti drugačijom i zanimljivijom. Tako će je pretvoriti u svečanu, večernju ili poslovnu haljinu.

Moramo naglasiti da haljina nije izrađena isključivo za trudnice, već je rado nose i dame koje nisu u drugom stanju, ali vole sakriti eventualne nedostatke. Uz haljinu dolazi i pojas istog uzorka u obliku trake. Jednako je zanimljivo vežete li traku u mašnu sprijeda ili straga. Ovaj kroj će Vas u sekundi pretvoriti u kraljicu plesnog podija ili elegantnu poslovnu damu.  Haljinu zaista možete nositi u svim prilikama od dnevne, poslovne, pa sve do najfinije svečane prigode.  Ova haljina je savršena za ugodne susrete i lijepe događaje.

Haljina za trudnice Sara 5pl  će se kao kameleon prilagođavati prilikama obzirom na to za koji nakit i cipele se odlučite. Haljina je krojena i proizvedena u Hrvatskoj te dolazi u raznim uzorcima i u svim veličinama.

materijal: viskoza 98%, elastan 2%

veličine : S, M, L, XL, XXL

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

Haljina za trudnice Sara 5pl

Izbornik