Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 19 kn

Haljina za trudnice sa puf rukavima ljubičasta

699,00 kn (92,77 €)

Ako ste žena koja voli duge ljetne haljina, ovu ćete obožavati! Ova je haljina idealan odabir za jedan prosječan vrući ljetni dan, budući da je veoma ugodna za nošenje i prozračna. Napravljena je od izuzetno kvalitetnog i prozračnog materijala koji Vam ljeti omogućuje maksimalnu udobnost. Gornji dio haljine predivne je ljubičaste boje s kratkim rukavima.

Veličina

Clear

Opis

Haljina za trudnice sa puf rukavima ljubičasta naša je nova haljina. Ako ste žena koja voli duge ljetne haljina, ovu ćete obožavati! Ova je haljina idealan odabir za jedan prosječan vrući ljetni dan, budući da je veoma ugodna za nošenje i prozračna. Napravljena je od izuzetno kvalitetnog i prozračnog materijala koji Vam ljeti omogućuje maksimalnu udobnost. Gornji dio haljine predivne je ružičasto-crvene boje s kratkim rukavima.

Posebnost ove haljina je kako gornji dio otkriva Vaša ramena te je stoga idealna za sve trudnice koje ne vole haljine s ramenicama te koje žele dodatno „začiniti“ svoju modnu kombinaciju. Također, ne sumnjamo kako se Vašem partneru ova haljina upravo zbog toga neće malo više svidjeti. Donji dio haljine dužine je do poda, a materijal je svijetlo-bež boje s motivima cvjetića u crvenoj i ružičastoj nijansi.

Haljina se odlično kombinira uz bež remen kao na slici, koji će dodatno naglasiti Vašu ženstvenu figuru i čitavu odjevnu kombinaciju podići na Viši nivo. Uz ovu haljinu za trudnice odlično pristaju špagerice u pastelnim nijansama. Također, preporučujemo sunčane naočale s bež okvirima te torbicu u nijansi gornjeg dijela haljine.

Znamo koliko je udobnost i prozračnost bitan faktor na temelju kojeg mnoge žene biraju ljetne haljine. U trudnoći, ovi su zahtjevi prvi na listi kada trudnica bira što će obući. Sa zadovoljstvom Vam možemo reći kako ova haljina zadovoljava oba uvjeta, a da je uz to veoma lijepa. Isto tako, veliki plus je što ovu haljinu možete nositi i nakon poroda! Stoga iduće ljeto kada već Vaša beba bude s Vama, za šetnju gradom sa svojim djetetom možete odabrati upravo ovu haljinu!

Ne preostaje nam ništa drugo, nego pozvati Vas da kupite ovu haljinu i krenete uživati u svim njenim blagodatima koje nosi ljeti.

Sastav materijala: 50% muslin, 45% poliester, 5% elastan.

Veličine: S, M, L.

Dodatne informacije

Veličina

, ,

Haljina za trudnice puf - Mama Nova shop

Haljina za trudnice sa puf rukavima ljubičasta

Izbornik