Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Haljina za trudnice Nina bordo

39,68  (299,00 kn)

Haljina za trudnice Nina bordo proizvod je Mama Nove. Haljina za trudnice izrađena je od kvalitetnog materijala, iznimne kvalitete. Nosiva je u mnogim prigodama, svečanim ili poslovnim. Prednost ove trudničke haljine je da ju možete nositi i nakon poroda

SASTAV: 95% viskoza, 5% elastan

Veličina

Clear

Opis

Haljina za trudnice Nina bordo je iz nove kolekcije haljina Mama Nova.

Ova haljina za trudnice pravi je izbor za dame koje njeguju elegantni, ali decentni stil.

Dužina haljine seže nešto ispod koljena tako da zadovoljava svaki dresscode. Slobodno je nosite u strogo poslovnoj do profinjeno elegantnoj varijanti.

Tričetvrt rukavi vrlo su praktični jer haljinu ne treba dodatno prekrivati kako bi sakrili ruke u situacijama koje to od nas zahtjevaju ili kako bi se ugodnije osjećali.

Haljina je izrađena od laganog  materijala pa lijepo pada preko trbuha i bokova i rado je nose naše trudnice, ali i sve dame koje vole sakriti taj dio tijela.

Haljina za trudnice Nina bordo je jednostavna za održavanje, pere se mašinski na laganoj temperaturi od 30 stupnjeva. Materijal je vrlo kvalitetan i ne gužva se. Odijenete li je u jutro, izdržati će do kasnih večernjih sati bez da izgleda iznošeno.

Ova haljina pravi je izbor za one koji vole “reciklirati” haljine i nositi ih više puta i u raznim prigodama, jer uz pomoć dobrih modnih dodataka u trenu se može iz dnevne pretvoriti u večernju.

Odgovarajuće modne dodatke možete također pronaći u Mama Nova kolekciji. Moramo naglasiti da haljina dolazi u ograničenim količinama koje se proizvode u Hrvatskoj.

Haljina za trudnice dolazi u veličinama: S, M, L, XL.

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

Haljina-za-trudnice-Nina-bordo-mama-nova

Haljina za trudnice Nina bordo

Izbornik