Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Haljina za trudnice mint

52,96  (399,00 kn)

Haljina za trudnice mint.Haljina za trudnice izrađena od prekrasne nježno plave čipke i ugodnom podstavom od viskoze postaje jako ugodna i prozračna za nošenje. Idelana za svečane prigode i zbog svog zanimljivog kroja nosiva je u svim stupnjevima trudnoće, te ćete je svakako zbog svih njenih vrlina nositi i nakon poroda. Haljina za trudnice izvrsno se kombinira sa remenom ili bez njega. Priuštite sebi da se osjećate kao trudnica s modne piste jer to u ovom stanju zaista i zaslužujete.

Veličina

Clear

Opis

Haljina za trudnice mint.

Haljina za trudnice izrađena od prekrasne nježno plave čipke i ugodnom podstavom od viskoze postaje jako ugodna i prozračna za nošenje. Idelana za svečane prigode i zbog svog zanimljivog kroja nosiva je u svim stupnjevima trudnoće, te ćete je svakako zbog svih njenih vrlina nositi i nakon poroda. Haljina za trudnice izvrsno se kombinira sa remenom ili bez njega. Haljina za trudnice mint može se nositi na visoku petu ili ravne salonke. U kombinaciji sa torbicom u istoj boki upotpunit će Vaš look. Priuštite sebi da se osjećate kao trudnica s modne piste jer to u ovom stanju zaista i zaslužujete.

U trudnoći se vaše tijelo mijenja pa se tako mijenja i odjeća koju nosite. Upravo zato su trudničke haljine idealne za Vas. Istaknite svoju ženstvenost u našim haljinama. U ženskoj garderobi ih nikad nije dovoljno. Stoga Vam nudimo razne modele haljina, čiji su krojevi prilagođeni da rastu zajedno s Vama. Budite trudnica sa stilom koja ne pristaje na kompromise. Moderni krojevi i prirodni materijali haljina za trudnice, a zbog mogućnosti kombiniranja s raznim bojama i modnim dodacima, rado ćete ih nositi i nakon poroda!

Sastav materijala: 95% Viskoza 5% elastin (podstava),  95%vanjski dio čipka (poliester), 5% elastin

Veličine: S, M, L, XL.

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

Haljina-za-trudnice-mint-mama-nova-odjeća-za-trudnice-svečane-haljine

Haljina za trudnice mint

Izbornik