Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Haljina za trudnice Laura

99,00  (746,00 kn)

Haljina za trudnice Laura. Ova ljubičasta Mama Nova haljina predviđena je za vjenčanja, krštenja, godišnjice, maturalne zabave… Da, čak i ako niste trudnice ova elegantna haljina će Vam savršeno pristajati! Ovaj model vole naše trudnice, ali i djevojke koje traže savršen model haljine za maturalnu zabavu ili gala večer.

SASTAV: poliester

Veličina

Clear

Opis

Haljina za trudnice Laura.

Ljubičasta haljina za trudnice Mama Nova je unikatna i ženstvena svečana haljina za trudnice iz posebne svečane kolekcije Mama Nova. Haljina je izrađena od najfinijeg materijala koji je lagan i odlično pada. Haljina je duljine do poda te je savršen odabir za svaku svečanu priliku.

Svečana haljina Mama Nova predivnog je i svevremenskog kroja. Dolazi u elegantnoj ljubičastoj boji koja daje dodatni romantični štih. Haljina je duga do poda te je rezana visoko u struku. Otvara ju izrez do koljena koji će Vam olakšati hodanje i ples. Ova ljubičasta svečana haljina ima tanke bretele te je gornji dio, odnosno dio uz grudi, dodatno učvršćen tkaninom koja tvori i rukaviće. Kroj haljine prati oblik tijela, ali je ipak dovoljno opušten da je haljina iznimno udobna. U ljubičastoj svečanoj haljini iz kolekcije Mama Nova do izražaja će doći vaša figura i ženstvenost, ali je haljina ipak dovoljno pristojna da ćete se u njoj osjećati opušteno.

Ova ljubičasta Mama Nova haljina predviđena je za vjenčanja, krštenja, godišnjice, maturalne zabave… Da, čak i ako niste trudnice ova elegantna haljina će Vam savršeno pristajati! Ovaj model vole naše trudnice, ali i djevojke koje traže savršen model haljine za maturalnu zabavu ili gala večer.

Haljina za trudnice Laura osim u ljubičastoj dolazi i u puder rozoj boji. Ova je haljina izrađena od finog satena pa Vas neće morati brinuti peglanje niti ćete morati paziti kako sjedite – haljina se neće zgužvati! Ljubičasta haljina za trudnice Mama Nova dolazi u više veličina od S do XXL.

Ljubičasta svečana haljina nepogrešiv je odabir za žene koje se vole istaknuti i masi i koje na svečanosti žele izgledati elegantno i ostaviti dojam

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

mama-nova-haljina-za-trudnice-laura

Haljina za trudnice Laura

Izbornik