Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Haljina za trudnice crnobjela

36,99  (279,00 kn)

Haljina za trudnice crnobjela.

Ovu haljinu možete nositi tijekom cijele trudnoće, a svakako i nakon poroda. Također je praktična i za one koje nisu trudne jer pojasom mogu naglasiti svoju vitku figuru. Nosiva u svim prilikama.

Veličina

Clear

Opis

Haljina za trudnice crnobjela prezentirana je u neizostavnom cvjetnom, ali pomalo apstraktnom uzorku. Na snježno bijeloj podlozi smjestili su se maksi cvjetovi koji se prelijevaju od bijele preko različitih nijansi sive, pa sve do crne boje.

Obzirom na nepogrešivu crno-bijelu kombinaciju haljina spada u evergreen komade. Izrađena je od vrlo lagane, fine, kvalitetne, viskoze. Materijal je prozračan i vrlo ugodan za nošenje i po najvećim temperaturama. Vrlo važno je naglasiti da se ne prozire. Ugodnosti u prilog svakako ide i sam kroj koji je ležeran  i kratkim zvono rukavima koji su vrlo praktični, ali su i lijep dodatak. Donji dio haljine se širi u polukrug i tako lagano pada preko bokova i trudničkog trbuščića.

Moramo naglasiti da haljina nije izrađena isključivo za trudnice, već je rado nose i dame koje nisu u drugom stanju, ali vole sakriti eventualne nedostatke. Uz haljinu dolazi i pojas istog uzorka u obliku trake. Jednako je zanimljivo vežete li traku u mašnu sprijeda ili straga.

Ovaj kroj će Vas u sekundi pretvoriti u veselu ili elegantnu poslovnu damu. Haljinu zaista možete nositi u svim prilikama od dnevne, poslovne, pa sve do najfinije svečane prigode. Trudnička haljina  crnobjela  će se kao kameleon prilagođavati prilikama obzirom na to za koji nakit i cipele se odlučite.

Haljina za trudnice crnobjela dolazi u veličini  S, M, L.

Dodatne informacije

Veličina

, ,

mama-nova-haljine-za-trudnice-haljina-mama-nova-odjeca-za-trudnice-haljina-za-trudnice-crnobjela

Haljina za trudnice crnobjela

Izbornik