Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Grudnjak za dojenje sportski

8,99  (68,00 kn)

Grudnjak za dojenje sportski

Sportski grudnjak za dojenje je praktičan komad odjeće za aktivne mame koje žele kombinirati vježbanje i dojenje s udobnošću i podrškom. Dolazi u bijeloj, bež i crnoj boji.

Materijal : poliester.

Veličina

Boja

Clear

Opis

Grudnjak za dojenje sportski.

Grudnjak za dojenje sportski je posebno dizajniran grudnjak koji kombinira potporu i udobnost s praktičnošću dojenja. Izrađen je od elastičnih materijala kako bi osigurao udobnost tijekom vježbanja.

Sportski grudnjak ima kopče na prednjem dijelu kako bi se olakšalo dojenje tijekom ili nakon vježbanja. Naramenice su podesive kako bi se prilagodile vašoj veličini i udobnosti. Također ima uklonjive jastučiće za dodatnu potporu tijekom dojenja. Sportski grudnjak ima elastični donji obrub kako bi se osiguralo da grudnjak ostane na mjestu tijekom aktivnosti.

Sportski grudnjak za dojenje je praktičan komad odjeće za aktivne mame koje žele kombinirati vježbanje i dojenje s udobnošću i podrškom.

Grudnjak ima podesive i elastične naramenice što je izuzetno bitno za svaku ženu, a posebice trudnicu i buduću majku. Velika prednost ovog grudnjaka jest što je dizajniran za dojilje, a pritom je estetski veoma lijep. Ima kopčice na prednjem dijelu naramenica, koje majci omogućuju da brzo i lako podoji svoje dijete. To je izuzetno korisno za dojenje kroz dan kada imate puno obaveza, ali i dojenje u noći kada Vas beba probudi.

Zahvaljujući ovom grudnjaku, uvijek ste spremni na to da nahranite svoje dijete. Velika prednost u tome svemu je da se ne trebate cijele presvlačiti prilikom hranjenja. Stoga je ovaj grudnjak pravi dokaz kako je moguće imati vizualno lijep odjevni komad koji je istovremeno i izuzetno praktičan. Sve u svemu, jasno je kako ovaj grudnjak svaka trudnica i buduća majka moraju imati jer će im biti od velike koristi. Grudnjak za dojenje dolazi u rasponu veličina od 80-95 cm u obujmu s time kako se povećava obujam i košarica je veća. Svaki naš grudnjak podržava rast prsiju do jedan i pol broja te ne morate imati strah da će Vam biti malen. Dolazi u crnoj i bijeloj boji.

Dodatne informacije

Veličina

, , , ,

Boja

, ,

mama-nova-odjeca-za-trudnice-mama-nova-grudnjak-za-dojenje.

Grudnjak za dojenje sportski

Izbornik