Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR
Sale

Capri hlače za trudnice

9,99  (75,00 kn)

Capri hlače za trudnice. Capri hlače za trudnice su savršen izbor za trudnice koje žele udobnost, podršku i stil tijekom trudnoće. one omogućuju trudnicama da se osjećaju sigurno i moderno tijrkom posebnog razdoblja trudnoće.

Boja

Veličina

Clear

Opis

Capri hlače za trudnice su udoban, stylish i praktičan komad odjeće koji je posebno dizajniran za prilagodbu rastećem trbuhu trudnice. Hlače imaju elastični pojas koji se može proširiti kako trbuh trudnice raste. Pružaju udobnost jer su izrađene od prirodnih materijala. Također imaju prilagodljivu traku sa rupicama i gumbom koja dodatno omogućuje podešavanje hlača kako trbuh raste. Pružaju razne mogućnosti kombinacija sa tunikama i majicama kako bi se prilagodile individualnom stilu trudnice. Tako mogu biti ležerne, formalne ili sportske, ovisno o želji i potrebi trudnice. Capri hlače su srednje duljine završavajući iznad gležnja ili na pola lista.

Duljina capri hlača je praktična i popularna jer omogućuje prozračnost i slobodu kretanja tijekom toplih mjeseci. Mogu se nositi u raznim prigodama i kombinirati s različitim vrstama gornjih dijelova odjeće.

Capri hlače za trudnice su savršen izbor za trudnice koje žele udobnost, podršku i stil tijekom trudnoće. one omogućuju trudnicama da se osjećaju sigurno i moderno tijrkom posebnog razdoblja trudnoće.

Dodatne informacije

Boja

,

Veličina

,

mama-nova-odjeca-za-trudnice-mama-nova-capri-hlace-za-trudnice.jpg

Capri hlače za trudnice

Izbornik