Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Baby odjelce za krštenje 02

39,68  (299,00 kn)

djelce za krštenje dolazi u profinjenoj bijeloj boji. Materijal od kojega je izrađen ovo odjelce jest prirodni pamuk stoga će biti jako udoban Vašem dječaku ili Vašoj djevojčici. Baby odjelce je jednodijelan odjevni predmet,odnosno ima oblik bodija. Materijal je topao, rukavići su dugi, a stopala su zatvorena, stoga je ovo odjelce prikadno i za krštenja u zimskim mjesecima. Baby odjelce za krštenje 02 bogato je ukrašeno i svečano za važan dan kao što je krštenje.

Veličina

Clear

Opis

Baby odjelce za krštenje 02

Krštenje predstavlja sakrament kojim se postaje član zajednice vjernika. Među Božjim darovima je najljepši i najdivniji, a naziva se darom jer se dodjeljuje onima koji ništa ne nose. Krštenje tako predstavlja početak života u vjeri malenog krštenika, odnosno krštenice.

Mama Nova u ponudi ima sve potrebno za veliki dan Vašeg djeteta, ali i Vaš veliki dan! Za Vaše krštenike i krštenice možete birati između više modela kompleta za krštenje u našem bogatom asortimanu, među kojima je i Baby odjelce za krštenje 02 koje dolazi sa trakom za glavu.

Odjelce za krštenje dolazi u profinjenoj bijeloj boji. Materijal od kojega je izrađen ovo odjelce jest prirodni pamuk stoga će biti jako udoban Vašem dječaku ili Vašoj djevojčici. Baby odjelce je jednodijelan odjevni predmet,odnosno ima oblik bodija. Materijal je topao, rukavići su dugi, a stopala su zatvorena, stoga je ovo odjelce prikadno i za krštenja u zimskim mjesecima. Baby odjelce za krštenje 02 bogato je ukrašeno i svečano za važan dan kao što je krštenje. Na kolaru se nalazi fina kragna  koja završava blagim volanićima. U središnjem dijelu odjelca nalaze se tri fine mašnice od imitacije svile ukrašene sitnim biserima. Osim mašnica, prednji dio ovog odjelca ukrašen je i sitnim i decentnim motivima izvezenih od fine čipke. Baby odjelce za krštenje prikladno je i za dječake i djevojčice, a u kompletu dolazi i trakica za glavu ukrašena mašnom.

Komplet je izrađen od 100% kvalitetnog i udobnog pamuka. Kopčanje je dugmićima na leđima. Dolazi  nam u veličini do tri mjeseca.

Odabirom našeg odjelca za krštenje dobivate predivan i svevremenski komplet koji je dostojan primanju  sakramenta  krštenja Vašeg dječaka ili djevojčice. Baby odjelce  uključuje i odjelce i ukrasnu trakicu za glavu. Odaberite naše kvalitetno odjelce za krštenje i dodatno uljepšajte prvi veliki i važan dan u životu Vašeg djeteta.

Dodatne informacije

Veličina

,

Baby-odjelce-za-krstenje-mama-nova-odjeca-za-trudnice-krštenje

Baby odjelce za krštenje 02

Izbornik