Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Baby cipelice Mama Nova 04

13,14  (99,00 kn)

Baby cipelice Mama Nova 04. Baby cipelice svečane sa bež ukrasima na njima novost su u ponudi Mama Nova na webshop-u ili u trgovini u Westgate-u. Ukrasne mašnice bež boje na nehodajućim cipelicama nadopunjuju se sa isto takvom leptir mašnom. U tom istom kompletu dolazi i kapica koja također ima istu mašnicu.

Boja

Clear

Opis

Baby cipelice Mama Nova 04.

Cipelice za krštenje beba dostupne su u različitim veličinama, od bebine do malo većih veličina, tako da se mogu prilagoditi rastućoj bebi. One se također mogu prilagoditi različitim spolovima beba.

Ako se spremate za krštenje svoje bebe, razmislite o kupnji cipela za krštenje beba. One će vam pomoći da izgledate lijepo i uredno tijekom obreda, a također će biti udobne za vašu bebu. Cipelice za krštenje beba su važan dio opreme za bebe

Baby cipelice svečane sa bež ukrasima na njima novost su u ponudi Mama Nova na webshop-u ili u trgovini u Westgate-u.

Približava se poseban trenutak za vas i vašeg anđela. Možda već imate svečano odjelce i nedostaju još samo cipelice. Upravo smo zato povećali našu ponudu i sa svečanim baby cipelicama.  Bijele cipelice sa bež mašnicama su također i izvrsne za poklon.

Ukrasne mašnice bež boje na nehodajućim cipelicama nadopunjuju se sa isto takvom leptir mašnom. U tom istom kompletu dolazi i kapica koja također ima istu mašnicu.  Bež boja mašnica idealna je u kombinaciji sa svečanim odjelcem u plavoj, bijeloj ili bež boji .Naše baby cipelice Mama Nova 04, svečane s bež ukrasima će upotpuniti prekrasnu odjeću vašeg anđelčića.

Veličina 10,5 cm.

 

Dodatne informacije

Boja

Mama-Nova-web- trgovina-Baby-cipelice-Mama-Nova-04

Baby cipelice Mama Nova 04

Izbornik