Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Baby cipelice Mama Nova 02

13,14  (99,00 kn)

Baby cipelice Mama Nova 02.

Baby cipelice svečane sa mašnicama na plave točkice na njima novost su u ponudi Mama Nova na webshop-u ili u trgovini u Westgate-u.

Približava se poseban trenutak za vas i vašeg anđela. Možda već imate svečano odjelce i nedostaju još samo cipelice. Upravo smo zato povećali našu ponudu i sa svečanim baby cipelicama.  Bijele cipelice sa plavim mašnicama su također i izvrsne za poklon.

Boja

Clear

Opis

Baby cipelice Mama Nova 02

Baby cipelice svečane sa mašnicama na crne točkice na njima novost su u ponudi Mama Nova na webshop-u ili u trgovini u Westgate-u.

Približava se poseban trenutak za vas i vašeg anđela. Možda već imate svečano odjelce i nedostaju još samo cipelice. Upravo smo zato povećali našu ponudu i sa svečanim baby cipelicama.  Bijele cipelice sa bijelim mašnicama su također i izvrsne za poklon.

Ukrasne mašnice sa  crnim točkicama na nehodajućim cipelicama nadopunjuju se sa isto takvom leptir mašnom. U tom istom kompletu dolazi i kapica koja također ima istu mašnicu.  Plava boja točkica na bijelim mašnicama  idealna je u kombinaciji sa svečanim odjelcem u plavoj, bijeloj ili sivoj boji .Naše baby cipelice  Mama Nova 02 ,  sa plavim ukrasima će upotpuniti prekrasnu odjeću vašeg anđelčića.

Veličina 10,5 cm.

Dodatne informacije

Boja

Baby-cipelice-Mama-Nova-02-odjeća-za-trudnice

Baby cipelice Mama Nova 02

Izbornik